Återsändning & levering

Återsändning

Hos Freewalk har du 30 dagars full garanti, för att få pengarna tillbaka, från dagen du får ditt paket. Inom denna period kan du skicka varor tillbaka och få pengarna tillbaka, om varan inte är tagit i bruk. Är de 30 dagar gått, skickas paketet tillbaka till kunden automatiskt och inga pengar återbetalas.

Vi rekommenderar att du skickar med en returetikett, eftersom Freewalk inte ansvarar för oförsäkrade paket. Tillsammans med din returetikett, kommer du att skickas en retursedel, där du kan ange ditt beställningsnummer och detaljer, och anledningarna till varför du skickar varan tillbaka.

KÖP RETURETIKETT HÄR

Återsändningsadress:

FREEWALK

Oddervej 84

8270 Højbjerg

Danmark

Vi tar inte emot din paketet om: Produkten inte är ordentligt förpackad. Produkten är smutsig eller skadad. Reklamation: Om du måste göra en reklamation på en vara, måste du kontakta Freewalk, som skickar en returetikett till dig. Om du själv köper en returetikett, går det inte att få denna återbetalt.

Leverans

Vi använder GLS & Post Nord. När objektet är skickat från vårt lager får du ett mail med en bekräftelse på detta. Objekt som finns i lager levereras inom 2-4 arbetsdagar om inget annat anges i produktbeskrivningen.

Frakten kostar endast 49 SEK.

Du har 30 dagar full ångerrätt, och händer det att produkten går sönder under transporten, kommer vi att skicka en ny gratis.