Välkommen!

FreeWalk är en ny dansk designade sneakers varumärke.

Vi vill at det är enkelt, eftersom vi gillar det enkla. Freewalk’en är ett unisex sneakers-varumärke som är trött på de dyra designmärken som tar relativt stora summor pengar för sina sneakers. Vi på Freewalk gör nu upp med denna trend och tagit fram vårt eget varumärke. En sneaker som är mer ergonomisk och således bättre att använda, en sneaker som inte kompromissa med kvalitet, design och samtidigt inte kostar en halv månadslön.

Freewalk’en är en sneaker med attityd där minimalism sätts i fokus. Vi erbjuder våra kunder dagens moderna sneakers med höga kvalitet, och priset måste för kunden vara transparent. – Vad skulle det betyda så? Detta innebär naturligtvis att vi trots orderns storlek, leveransadress eller andra omständigheter levererar produkten till kunden utan extra kostnader såsom kort-avgifter eller kostnader. Freewalk.se står med kundens säkerhet överst på vår lista. Detta är anledningen till varför betalningen sker genom Stripe og Klarna, som är en av Sverige mest säkra betalningslösningar. Betalningen sker via en krypterad SSL/TLS-anslutning, eftersom vi vill ge våra kunder 100% trygg och säker kortbetalning.

En sak är säker: Din sneaker är unikt designad av våra produktutvecklare, varför du får en sneaker som matchar de senaste moderna trenderna på marknaden.

Om oss; Freewalk.se og Freewalk.dk drivs dagligen av två unga entreprenörer från Århus, som har satt ett mål att erbjuda de bästa priserna med hög kvalitet så att du får kvalitetssäkra produkter. Hos Freewalk.dk prioriterar vi kunden högst, så om du har spännande förslag eller ändringar som rör vårt varumärke, så är vi alltid öppna för en bra dialog. Du hittar oss på info@freewalk.dk. Se följande artiklar om oss från Århus Onsdag, Lokalavisen Århus, Århus Stiftstidende och Horsens Folkeblad:

Se nedenstående artikler om os fra henholdsvis Århus Onsdag, Lokalavisen Århus og Århus Stiftstidende: 

http://www.e-pages.dk/aarhusonsdag/272/

https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2017-04-21/Sko-eventyr-Unge-Aarhus-fyre-s%C3%A6tter-fodaftryk-879400.html

https://stiften.dk/artikel/freewalk-fra-drengedr%C3%B8m-til-iv%C3%A6rks%C3%A6ttersucces-2017-5-13

https://hsfo.dk/artikel/freewalk-fra-drengedr%C3%B8m-til-iv%C3%A6rks%C3%A6ttersucces

 

                           

Århus Stiftstidende logo
Lokalavisen Århus Onsdag
Horsens Folkeblad logo
Lokalavisen logo